Çok Bulutlu

15°C
Konya

Volkswagen ilk kez bu kadar ucuza satışa çıkardı; Listeyi gören herkes telefona sarıldı

Otomobil dünyasında ilgi gören modelleri arasında yer alan Volkswagen bir sürpriz daha yaptı. Mart ayı bitmeden güncel listeye bakmanızda fayda var…
Volkswagen ilk kez bu kadar ucuza satışa çıkardı; Listeyi gören herkes telefona sarıldı
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 15:29 - Son Güncelleme: 25.04.2024 03:13
YAZI
A

Volkswagen'in B-SUV segmentindeki iddialı modeli T-Cross, tasarımı ve performansı ile otomobil piyasasında kendine sağlam bir yer ediniyor.

Markanın bu segmentteki temsilcisi olarak öne çıkan T-Cross, modern ve dikkat çekici tasarımıyla ilk bakışta göz kamaştırıyor.

Volkswagen'in karakteristik tasarım dilini başarılı bir şekilde yansıtan bu model, özellikle genç ve dinamik kullanıcı kitlesini hedef alıyor.


Volkswagen T-Cross, başlangıç donanım seviyesinde 115 beygir gücünde olan 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman kombinasyonu ile geliyor.


Bu motor, performans anlamında adeta harikalar yaratmasa da, günlük kullanım için yeterli bir performans sunuyor ve beklentileri karşılıyor.


Özellikle şehir içi ve şehir dışı kullanımlarda dengeli bir sürüş deneyimi vaat eden T-Cross, ekonomik yakıt tüketimi değerleriyle de dikkat çekiyor.


Makul yakıt tüketim değerleri, bu modeli özellikle yakıt ekonomisi konusunda hassas olan kullanıcılar için cazip bir seçenek haline getiriyor.


Volkswagen T-Cross, sunduğu geniş iç hacim ve yüksek oturma pozisyonu ile de kullanıcılarına konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.


Araç içerisindeki geniş diz mesafesi ve ferah kabin yapısı, uzun yolculuklarda dahi rahat bir seyahat imkanı sağlıyor.


Ayrıca, T-Cross'un modüler bagaj hacmi, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kolayca ayarlanabiliyor ve böylece farklı kullanım senaryolarına uyum sağlayabiliyor.


1.0 TSI 115 PS Manuel Life

Fiyatı: 1.493.000 TL

1.0 TSI 115 PS DSG Life

Fiyatı: 1.669.000 TL

1.0 TSI 115 PS DSG Style

Fiyatı: 1.770.000 TL

1.0 TSI 115 PS DSG R-Line

Fiyatı: 1.836.000 TL


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler