Elektriğe dev zam iddiası: Bu fiyat cep yakar! O tarihte uygulanabilir!

Gazeteci Olcay Aydilek'in aktardığı bilgilere göre, 1 Nisan itibariyle elektriğe dev oranda zam yapılacağı belirtildi. Ayrıca iddiaya göre, hazırlıkların tamamlandığı ve resmi açıklamanın beklendiği de kaydedildi.

Türkiye'de görülen yüksek enflasyon nedeniyle elektriğe de dev zam yapılacağı iddia ediliyor. İddiaya göre, Elektrik dağıtım şirketlerinin taleplerinin ardından enerji yönetimi, 1 Nisan tarihinden itibaren elektrik tarifesinde yüzde 25 zam için hazırlıklarını tamamladı.

İDDİAYA GÖRE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI!
Türkiye'de son yaşanan siyasi gelişmeler, ekonomiyi de hareketlendirdi. TL’deki değer kaybı ürün fiyatların da yansıdı. Birçok ürüne zam yapılırken, elektriğe de zam yapılacağı öne sürülüyor. Gazeteci Olcay Aydilek'in aktardığı bilgilere göre, Elektrik dağıtım şirketlerinin yoğun taleplerinin ardından enerji yönetimi, 1 Nisan itibarıyla elektrik tarifesinde yüzde 25'lik artış için çalışmalarını tamamladı. Elektriğe en son Temmuz 2024'te zam yapılmıştı.
YORUM YAP
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!
ARDIÇLI TOKİ’YE DE LİMA MÜJDESİ
Başkan Altay, Talha Bayrakçı Lima’nın İş Başlangıcını Yaparak, Bosna Hersek FERA’nın Temelini Attı
Trafik cezalarında gelinen nokta! Konya’da “Hayatında bir damla alkol almayan” sürücüye alkollü işlem! Mahkemeye başvurdu!

