Çok Bulutlu

11°C
Konya

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar'a tepkiler çığ gibi büyüdü! Deprem anmasına sözleri damga vurdu

6 Şubat'ta yaşanan büyük felaketin ikinci yılında Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nda, "Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı" düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı programa Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar'ın sözleri damga vurdu. O sözleri duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Çakar'ı uyardı.
Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar'a tepkiler çığ gibi büyüdü! Deprem anmasına sözleri damga vurdu
Kayıt Tarihi: 07.02.2025 09:18 - Son Güncelleme: 25.03.2025 02:39
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nda, "Bir Oluruz 6 Şubat Depremleri Anma Programı"na katıldı. Anma programında Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar gündem olan sözlere imza attı.

"EN ÇOK PARAYI BEN VERDİM"

Program kapsamında sahneye çıkan Alpaslan Çakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Burada en büyük hayırsever benim, en çok parayı ben verdim" dedi. O sözleri duyan Erdoğan ise Çakar'ı uyardı. “Tamam ya, ‘Ben verdim’ deme, millet verdi devlet verdi. Sizler aracı oldunuz!” yanıtını verdi.

Çakar'ın sözleri ise sosyal medyaya damga vurdu. Birçok kullanıcı tepki gösterdi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler