
Yazın serinleten lezzeti; Peynirli Köz Biber Salatası

Hafta sonu yapılan aile kahvaltılarını seviyorsanız eğer bu hafta sonu kahvaltınızı balkona taşıyın ve yazın keyfini çıkarın. Özellikle kahvaltılara çok yakışacak enfes bir lezzet, köz kırmızı biberin lezzeti peynirle buluşuyor ve ortaya efsane bir lezzet çıkıyor. Ee bide kızarmış ekmek ve çay olunca değmeyin keyfimize! Daha fazla sabırsızlandırmadan hemen tarifimize geçelim ve siz de geç kalmadan hemencecik yapıverin!
PEYNİRLİ KÖZ BİBER SALATASI
Malzemeler;
6 adet kapya biber
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı labne
1 su bardağı kaşar peynir
Tuz
Yapılışı;
Kapya biberleri közleyelim, kabuklarını soyalım ve doğrayalım.
Doğradığımız biberleri tereyağı ile birlikte tavaya koyup ocağa alalım.
İçerisine labneyi ekleyelim ve eritelim, ardından kaşar peyniri ekleyip erittikten sonra en son tuzunu da koyup ocaktan alalım. Sıcak olarak servis edebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun, tekrar görüşene dek hoşça kalın.
YORUM YAP


Konya Büyükşehir’den Çumra’ya 510 Milyon Liralık Dev Çevreci Yatırım

Karaman'da OSB'nin, şebeke hattından kaçak su kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusu

Konya'da on binler 'sessiz yürüyüş' ile Filistin'e destek oldu

Gökhöyük'te tarih öncesi çağlara ait yerleşimin izleri gün yüzüne çıkarılıyor

Konya'da 150 km hızla cinayet: İfadeler ortaya çıktı

UCLG Başkanı Altay: “Tarihi Bir Kongreye Ev Sahipliği Yaptık”

Tuz Gölü'nde yaşanan kuraklık biyolojik çeşitliliği de etkiliyor
