Açık

7°C
Konya

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok! 153 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen 'Narkokapan 14: Şehit Bora Barış Güler' operasyonunun detaylarını paylaştı.
Uyuşturucu tacirlerine geçit yok! 153 şüpheli yakalandı
Kayıt Tarihi: 26.02.2025 07:52 - Son Güncelleme: 22.04.2026 02:35
YAZI
A

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı; İstanbul’da Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “NARKOKAPAN 14: Şehit Bora Barış Güler” operasyonumuzda; 153 şüpheli yakalandı.

Geleceğimiz olan gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak, hepimizin ortak görevi. Uyuşturucu ile ilgili şüphelendiğiniz bir durum varsa 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirin. Biz gereğini yapalım.

* İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Sokak Satıcılarına yönelik Gaziosmanpaşa ve Kağıthane ilçeleri merkezli düzenlenen operasyonda;

- 25,5 kg eroin,

- 17 kg metamfetamin,

- Muhtelif miktarda skunk, kokain ve uyuşturucu hap ile

- 3 adet hassas terazi,

- 4 adet ruhsatsız tabanca,

- 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile

- Çok miktarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildi.

Operasyonu koordine eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonu gerçekleştiren Kahraman İstanbul Polislerimizi tebrik ediyorum.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler