Siyaset kulislerini sallayan çarpıcı iddia: Konya'da 4 belediye başkanı AK Parti’ye geçecek

CHP'de şaibeli kongre süreci ile yolsuzluktan tutuklanan belediye başkanları partiden kopuşları da hızlandırdı.
Türkiye Basın Federasyon Genel Başkanı Gazeteci Sinan Burhan, canlı yayında dikkat çeken bir iddiada bulundu.
tv100'de katıldığı programda kulis bilgisi paylaşan gazeteci Burhan, 15 Eylül'de çıkacak karar sonrası Ankara'dan 3, Konya'dan 4 ve Samsun'dan bir CHP'li ilçe belediye başkanının daha AK Parti'ye geçeceğini söyledi.
'Geçmek için bekliyorlar'
Burhan yaptığı açıklamada "Ankara'da 3 CHP'li ilçe belediyesi AK Parti'ye geçmek için bekliyor. 15 Eylül'deki davanın sonucu bekleniyor. Buna göre hareket edilecek. Çünkü belediye başkanları yoruldu. Hatta ben size şunu da söyleyeyim: Konya'dan 4 tane, Samsun'dan büyük bir ilçe belediyesinin AK Parti'ye geçmek için beklediğini ben biliyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel
Son geçiş Beykoz'dan
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Kapanış Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel'e parti rozetini taktı.
YORUM YAP
500 bin konut projesi başlıyor! TC kimlik numarası detayı, başvuralar için iki yöntem...
Krediyle başlayan iş birliği, krize dönüştü: Konya Şeker–Doğuş Grubu hattında büyük gerilim!
Konya’da sınava girmek için evden kaçtı, şimdi Isparta’da ilçe kaymakamı!
Konya cezaevinde işkence iddiası! 40 gün tutukluluk kırık ve yaralarla bitti
Aksaray'da görevden alınan ilçe milli eğitim müdürü intihar etti! Şok iddia
Sadece 14 eksik kaldı! 2,5 yılda Meclis'te tablo değişti... 3 isim daha AK Parti'ye mi katılacak?
Başkan Altay Yunak’a Kazandırılan Parkın Açılışını Yaptı, Gençlerle Buluştu

