Çok Bulutlu

12°C
Konya

Şiddet iddiasıyla gözaltına alındı, darp raporu alıp doktordan şikayetçi oldu!

Bursa’da bir aile sağlığı merkezinde kan testi için başlayan işlem, kısa sürede yumrukların konuştuğu bir kavgaya dönüştü. Doktorun darbedildiği, hastanın ise makasla tehdit edildiğini iddia ettiği olayda, taraflar birbirinden şikâyetçi oldu.
Şiddet iddiasıyla gözaltına alındı, darp raporu alıp doktordan şikayetçi oldu!
Kayıt Tarihi: 31.05.2025 18:14 - Son Güncelleme: 03.05.2026 07:59
YAZI
A

Bursa’nın Mollafenari Mahallesi'ndeki bir aile sağlığı merkezinde yaşanan olayda, aile hekimi Dr. Nurettin Ceylan ile Usame Aybay arasında kan alma işlemi nedeniyle tartışma çıktığı öne sürüldü. İddialara göre Aybay, tartışma sırasında Dr. Ceylan’ı darbetti. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası Ceylan darp raporu alarak şikâyetçi oldu.


Ceylan'ın jandarmadaki ifadesine göre, Aybay yanındaki kişiye rağmen odaya girerek kendisine kafa, yüz ve omuz bölgesine yumruk attı. Doktorun kendini korumak için cenin pozisyonuna geçtiği, çevredeki vatandaşların ise Aybay’ı odadan çıkartarak müdahale ettikleri belirtildi.

Gözaltına alınan Usame Aybay, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aybay ise doktor tarafından darbedildiğini iddia ederek karşı şikâyette bulundu. Evlilik işlemleri için kan testi yaptırmaya gittiğini söyleyen Aybay, doktorun kendisine makasla saldırdığını ve ilk fiziksel müdahalede bulunanın Ceylan olduğunu ileri sürdü. Olay sırasında çevredekilerin kendisini tuttuğunu, bu esnada doktorun tekrar vurmak istediğini savundu. Ayrıca doktorun omzunun çıktığını söyleyerek kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.


Aybay, herhangi bir tehditte bulunmadığını ya da küfür etmediğini dile getirirken, suç işlemediği için serbest bırakıldığını ve kesici aletle yaralanmasına rağmen tutuklanmadığını ifade etti. Kendisinin odayı sırtı dönük şekilde terk ettiğini de sözlerine ekledi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler