Parçalı Bulutlu

22°C
Konya

Üniversite'de lağım skandalı! Öğrenciler derse giremedi

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi binasının lağım giderleri tıkandığı için fakülte binasını su bastığı ve derslere ara verildiği öğrenildi.
Üniversite'de lağım skandalı! Öğrenciler derse giremedi
Kayıt Tarihi: 27.10.2025 12:16 - Son Güncelleme: 08.05.2026 04:11
YAZI
A

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi binasının lağım giderleri tıkandığı için fakülte binasını su bastığı ve derslere ara verildiği öğrenildi.

Binanın lağım boruları patlaması sonucunda sınıfların su dolduğu ve fakültenin cihazlarının ıslanması sonucunda milyonlarca zararın olduğu öğrenildi. Öte yandan fakülte yönetimi 27-31 Ekim tarihlerinde derslere ara verildiğini duyurdu.

ÜNİVERSİTE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Bazı sosyal medya hesaplarında “Selçuk Üniversitesinde kanalizasyon arızası nedeniyle derslere ara verildi” başlığıyla yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Üniversitemizin kanalizasyon sisteminde geçtiğimiz günlerde meydana gelen arıza, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımız ekiplerince ivedilikle müdahale edilerek giderilmiştir. Arızadan etkilenen Spor Bilimleri Fakültemizdeki temizlik, dezenfeksiyon ve kontrol çalışmaları titizlikle yürütülerek tamamlanmıştır. Söz konusu çalışmalar, eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup derslere ara verilmesi söz konusu değildir.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler