Orman yangınının ateşi Konya’ya düştü: Şehidin var Konya!

Seyitgazi ilçesinde dün çıkan orman yangınına müdahale eden ekiplerden acı haber geldi. Yangına müdahale sırasında 5’i orman işçisi, 5’i ise AKUT gönüllüsü olmak üzere toplam 10 kişi şehit oldu. Şehit olan AKUT gönüllülerinden biri de Konya doğumlu, TAİ TUSAŞ’ta görev yapan uçak mühendisi Muharrem Can’dı.
KONYALI MÜHENDİS YANGINA MÜDAHALE EDERKEN ŞEHİT DÜŞTÜ
42 yaşındaki Muharrem Can’ın ailesine acı haber ulaştı. Dört kardeşi olduğu öğrenilen Can’ın ailesinin halen Konya’da yaşadığı belirtildi. Mesleği uçak mühendisliği olan Can, aynı zamanda gönüllü olarak AKUT’ta görev alıyordu. Yangına müdahale etmek üzere gittiği Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde yaşamını yitirdi.

“ONLAR, BU TOPRAĞIN GERÇEK KAHRAMANLARIYDI”
AKUT, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Eskişehir Seyitgazi’de çıkan orman yangınına müdahale ederken hayatını kaybeden kahramanlarımızdan Muharrem Can, İlker Onarıcı, Tekin Enes Sarıyıldız, Bayram Eren Arslan ve Alperen Özcan’ı kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Onlar, bu toprağın gerçek kahramanlarıydı.”
Yaşanan bu büyük acı, ülke genelinde derin üzüntüye neden oldu. Yangına müdahale ederken şehit düşen tüm kahramanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
YORUM YAP
Yer Konya... Alkollü sürücüye 15 yıl hapis
Konya’nın Genç Seyyahları Payitaht Yolunda: 138 Bin Genç Ecdadın İzini Sürüyor!
Sektörün öncü markası Küçük Group Elevex Konya’da sahne alıyor
Konya Enerjide Türkiye Şampiyonu!
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi

