Parçalı Bulutlu

24°C
Konya

Meram’ın Genç Okçuları Hedefi 12’den Vurdu: Türkiye Dereceleriyle Döndüler

Meram Belediyesporlu genç okçular, Kütahya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'ndan da başarılı bir performansla döndüler. 419 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada Yavuz Selim Çoban Türkiye üçüncüsü, Alperen Tezcan ise Türkiye dördüncüsü oldu.
Meram’ın Genç Okçuları Hedefi 12’den Vurdu: Türkiye Dereceleriyle Döndüler
Kayıt Tarihi: 03.08.2026 19:45 - Son Güncelleme: 17.08.2026 00:28
YAZI
A

ürkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler-Yıldızlar Açık Hava Türkiye Şampiyonası, 1-2 Ağustos tarihlerinde Kütahya'da büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından 419 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda Meram Belediyesporlu sporcular elde ettikleri derecelerle kulübe mutluluk yaşattılar.


 


MERAM BELEDİYESPORLU İKİ OKÇUDAN BAŞARILI PERFORMANS


 


Şampiyonada Meram Belediyespor adına mücadele eden sporculardan Yavuz Selim Çoban, 10-11 Yaş Erkekler kategorisinde gösterdiği başarılı performansla Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bir diğer sporcu Alperen Tezcan ise 8-9 Yaş Erkekler kategorisinde sergilediği mücadeleyle Türkiye dördüncülüğü elde etti. Yoğun katılımın olduğu ve Türkiye'nin en yetenekli genç okçularını bir araya getiren şampiyonada alınan bu dereceler, Meram Belediyespor'un geleneksel Türk okçuluğunda yürüttüğü altyapı çalışmalarının ve sporcu yetiştirme vizyonunun meyvelerini verdiğini bir kez daha ortaya koydu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da dereceye giren sporcuları tebrik etti ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler