Çok Bulutlu

10°C
Konya

Meclis'te gerginlik: AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında arbede

Maden kanunu görüşmeleri gerginlikle başladı. Kanun teklifinin görüşüldüğü komisyon salonunda AK Partili ve CHP'li milletvekilleri arasında arbede yaşandı.
Meclis'te gerginlik: AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında arbede
Kayıt Tarihi: 19.06.2025 11:34 - Son Güncelleme: 01.05.2026 05:04
YAZI
A

AK Partili milletvekilleri tarafından hazırlanan maden kanunu bugün TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'na geldi.

Kanunun komisyon görüşmeleri tartışamlar eşliğinde başladı.

Komisyon toplantının gerçekleştiği salonda alan yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşandı.

Bu sırada CHP'li milletvekilleri ile AK Partili milletvekilleri arasında arbede çıktı.

MUHALEFET DAHA BÜYÜK SALON İSTEDİ

Komisyon toplantısının yaşandığı salonda tartışmalar devam ederken, muhalefet milletvekilleri usul tartışması açarak daha büyük bir salona geçilmesini istedi.

Komisyon Başkanı Mustafa Varank, "Salonu başka bir yere taşısak bir şey değişmeyecek. Oturuma devam ediyorum." dedi.

Görüşmeler devam ediyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler