Konya'daki asker eğlencesi cinayetinde kahreden detay: Kavgadan kaçtı, ölüme yakalandı!

Olay, 6 Ağustos akşamı Çumra ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlencesi sırasında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Mustafa Ş., 25 yaşındaki Zeki Bozdemir’i bıçakladı. Atardamarına isabet eden bıçak darbesi nedeniyle ağır yaralanan Bozdemir, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
“Sorun çıkmasın” diyerek eğlence yerinden ayrıldı
Olayın ardından ortaya çıkan görgü tanığı anlatımları ise Bozdemir’in yaşananları önceden fark ederek kavgadan uzak durmaya çalıştığını ortaya koydu.
İddiaya göre Zeki Bozdemir, asker eğlencesinin başlangıcında arkadaşlarıyla birlikte eğleniyor ve oynuyordu. Bir süre sonra daha önceden husumetli olduğu Mustafa Ş.’nin eğlence alanına geldiğini gören Bozdemir, arkadaşlarına aralarında sorun bulunduğunu söyledi.
Herhangi bir tatsızlık yaşanmasını istemeyen Bozdemir’in arkadaşlarına, “Mustafa Ş. ile aramızda husumet var, sorun çıkmasın. Ben ayrılıyorum, daha sonra görüşürüz” dediği ve ardından eğlence alanından ayrıldığı öne sürüldü.
Ancak genç adamın kavgadan uzaklaşmak amacıyla olay yerinden ayrılması da yaşanan trajediyi engelleyemedi.
Eğlence alanından ayrıldıktan kısa süre sonra bıçaklandı
İddiaya göre Bozdemir’in eğlence alanından ayrılmasının ardından yaşanan olayda 25 yaşındaki genç bıçaklandı. Atardamarından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Bozdemir, hayatını kaybetti.
Olayın ardından şüpheli Mustafa Ş.’nin çevresindeki kişilere “Zeki bıçaklanmış” şeklinde konuştuğu ve bu sözlerle olayla herhangi bir bağlantısı bulunmadığı izlenimi oluşturmaya çalıştığının öne sürüldüğü belirtildi.
Öte yandan olay sırasında asker eğlencesinde bulunan bazı kişilerin iddialarına göre, Mustafa Ş.’nin olay sırasında alkol veya madde etkisinde olduğu da ileri sürüldü. Söz konusu iddiaların adli soruşturma kapsamında değerlendirildiği öğrenildi.
Cinayet Büro ekipleri şüpheliyi yakaladı
Kanlı olayın ardından Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.
Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında olayın şüphelisi olduğu belirtilen Mustafa Ş. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Acı haber anne ve babayı yıktı
25 yaşındaki Zeki Bozdemir’in ölüm haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
Anne ve babasının ayrı yaşadığı öğrenilen Bozdemir’in ölüm haberini alan annesinin büyük üzüntü yaşadığı, acı haberin ardından fenalaşarak kriz geçirdiği belirtildi.
YORUM YAP
Komşu ilde borç anlaşmazlığı 2 can aldı: Katil zanlısı saklandığı evde yakalandı!
Başkan Altay: “Gelin, Sadece Midelere Değil, Ruhlara da Hitap Eden Konya’da, Lezzetin Başkentinde Buluşalım”
Yer Konya... “7 Yıldır Hayatımı Zindana Çevirdi”: Saplantılı Kuzen Dehşeti!
Konya Büyükşehir’den Gönüllere Dokunan Vefa Umresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast timinde yer alan FETÖ'cü, MİT'in yüz tanıma sistemiyle tespit edildi
Konya'da bebeğiyle yürüyen başörtülü anneye çirkin saldırı: Daha fazla üremeyin, yobazsınız
Başkan Altay Konya’nın Coğrafi İşaret Tescili Alan Ürün Sayısının 91’e Ulaştığını Açıkladı

