Konya’da Öğrenci Yurdunda Şiddet Görüntüleri: Görevli Görevden Alındı

Bozkır ilçesindeki BİMDER Erkek Öğrenci Yurdu’nda kaydedildiği belirtilen görüntülerde, yurtta görevli M.G.’nin bir öğrenciye fiziksel şiddet uyguladığı anlar yer aldı. Görüntüler kısa sürede yayılırken, olay kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından ilgili kurumlar tarafından adli ve idari soruşturma başlatıldı. Olayın tüm yönleriyle araştırıldığı, sorumluların tespiti için incelemelerin sürdüğü öğrenildi.
GÖREVLİ GÖREVDEN ALINDI
Konya Valiliği’nden edinilen bilgiye göre, görüntülerde yer alan görevli hakkında işlem başlatılarak görevden alındı.
DAHA ÖNCEKİ İDDİALAR DA ARAŞTIRILIYOR
Söz konusu görevlinin daha önce de benzer şiddet olaylarına karıştığı yönündeki iddiaların da soruşturma kapsamında değerlendirildiği öğrenildi. Yetkililer, olayın tüm boyutlarıyla incelendiğini ve iddiaların titizlikle araştırıldığını belirtti.
MÜSLÜM EVCİ
YORUM YAP
Başkan Altay: “Yer Üstünde Hayata Geçirdiğimiz Büyük Eserler Gibi Yerin Altına da Konya Modeli Belediyecilik Mührünü Vuruyoruz”
Konya'da Çocuğa şiddet cezasız kalmadı! Çocuğu acımasızca döven din görevlisi tutuklandı!
Acımasız anne bebeğini çöpe attı: Adalet geç de olsa yerini buldu!
İşte Konya'ya atanan hakim ve savcılar listesi
Eyüp Can Güner dosyasında yeni tartışma: İkinci ATK raporuna sert tepki
Yer Konya... DNA testi araştırıp 6 aylık hamile eşini katletmişti! Yargıtay ‘iyi hal’ kararını bozdu
Konya'da komşusunu bıçaklayarak katletti! Cinayetin nedeni pes dedirtti



