Konya'da marketçi dehşeti! Kadını sokak ortasında öldüresiye dövmüştü...
Konya'nın Ereğli ilçesinde, market sahibi Yasin Mert V.'nin, kendisini belediyeye şikayet eden 44 yaşındaki Dudu Gez Çat'ı sokak ortasında tekme ve yumruklarla şiddetle dövdüğü iddia edildi. O anlar bir cep telefonu kamerasına yansırken, Çat'ın bacağında kırık meydana geldi ve tedavi için ameliyat oldu. Saldırganın serbest bırakılmasına büyük üzüntü duyduğunu belirten Çat, “Ben burada acılar içinde kıvranırken, o dışarıda rahatça geziyor. Bir kadını sokakta dövecek, sonra da serbest kalacak. Bu adalet mi?” diyerek tepkisini dile getirdi. Çat, “Şimdi beni ve ailemi kim koruyacak?” diye sorarak durumun kendisini derinden etkilediğini vurguladı.

Kayıt Tarihi: 31.07.2025 15:12 - Son Güncelleme: 08.05.2026 20:20
Olay, geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Binanın birinci katında oturan 2 çocuk annesi Dudu Gez Çat, binanın zemin katında faaliyet gösteren market işletmecisi Yasin Mert V'yi yaklaşık 1 yıl önce binaya ait kullanım alanlarını işgal ettiği gerekçesiyle belediyeye şikayette bulundu.






Bunun üzerine market işletmecisi ile Çat arasındaki gerginlik giderek artmaya başladı. Taraflar çeşitli nedenlerle birbirlerini şikayette bulundu. Çat, son olarak güvenlik gerekçesiyle evine güvenlik kamerası taktırdı. Ancak kamera bir hafta önce kimliği belirsiz kişilerce yerinden söküldü.

ÖNCE HAKARET SONRA DAYAK
Dudu Gez Çat, özellikle çocuklarının can güvenliği için kameraları yeniden taktırdı. İşlemlerin ardından balkonunda oturan Çat ile Yasin Mert V. arasında tartışma yaşandı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde karşılıklı küfürleşmelerin ardından Çat, balkonundan tente üzerine çıkıp aşağıya indi. Aşağıya iner inmez Yasin Mert V., Çat'a tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Talihsiz kadın karşılık vermeye çalışsa da yumrukların hedefi olmaktan kurtulamadı. Bu anlarda kadının çocukları tarafından saniye saniye görüntülendi.

'BEN ACI ÇEKERKEN O SERBEST KALDI'
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dudu Gez Çat'ın kaldırıldığı hastanede bacağında kırık olduğu ve yüzünde de açılma olduğu belirlendi. Ameliyata alınan Çat'n hastanedeki tedavisinin sürüyor. Gözaltına alınan saldırgan Yasin Mert V. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. SABAH'o konuşan Dudu Gez Çat, "Yıllardır apartmanda aile olarak zindan hayatı yaşıyoruz. Market işletmecisi her yeri işgal ediyor, kafasına göre tente yapıp işyerini büyütüyor. Belediye şikayette bulundum ama hiçbir şey yapılmadı. Aylardır can güvenliğim yok. Bu nedenle güvenlik kamerası taktırdım.

Onun takılmasından bile rahatsız oldular. Kameralar birileri tarafından söküldü. Ancak ikinci kez taktırdım. Balkonda otururken eşime küfür ve hakaretler etti. Bu kadar hakareti kaldıramadım ve aşağıya indim. İner inmez tekme ve yumruklarla beni dövdü. Karşılık vermek istedim ama gücüm yetmedi. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Aldığım darbeler nedeniyle o kadar çok canım yanıyor ki her saniye ağlıyorum. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sabah
YORUM YAP
Konya’nın Genç Seyyahları Payitaht Yolunda: 138 Bin Genç Ecdadın İzini Sürüyor!
Sektörün öncü markası Küçük Group Elevex Konya’da sahne alıyor
Konya Enerjide Türkiye Şampiyonu!
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!

