Açık

17°C
Konya

Konya’da korkunç olay: Kavgayı ayırmak isterken vuruldu

Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşanan iki ayrı kavga paniğe neden oldu. İlk olayda tarafları sakinleştirmeye çalışan bir kişi tabancadan çıkan kurşunla yaralanırken, kısa süre sonra yakın bir mahallede çıkan ikinci kavgada ise iki kişi darbedilmiş halde bulundu.
Konya’da korkunç olay: Kavgayı ayırmak isterken vuruldu
Kayıt Tarihi: 08.05.2026 09:15 - Son Güncelleme: 08.05.2026 10:19
YAZI
A

Olay, akşam saatlerinde Mehtap Caddesi üzerinde meydana geldi. Çevredeki vatandaşların silah sesleri duyduklarını bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerine ulaştıklarında bir kişinin yaralı halde yerde yattığını belirledi.

Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis incelemesinde, yaralının çıkan tartışmayı sonlandırmak isterken açılan ateş sırasında kurşunun hedefi olduğu değerlendirildi.

İlk olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, bu kez Dumlupınar Mahallesi’nde başka bir kavga ihbarı yapıldı. Besim Sokak’a yönlendirilen ekipler, burada darp sonucu yaralanmış iki kişi buldu.

Yaralılardan birinin, ilk olayda silah kullandığı iddia edilen şüpheli olduğu öne sürüldü. Her iki kişi de polis gözetiminde ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler