Konya’da konser alanında bıçaklı saldırı! Polis kaçan şüphelileri arıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Aydilge konseri sırasında bıçaklı kavga çıktı. Milli İrade Meydanı’nda yaşanan olayda, konseri izlemeye gelen iki kişi henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı.
BİR YARALININ DURUMU CİDDİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinde yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirlendi. Ağır yaralı kişi Konya’daki bir hastaneye sevk edilirken, diğer yaralı Seydişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
POLİS ŞÜPHELİLERİ ARIYOR
Olay sonrası bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
YORUM YAP
Konya’nın Genç Seyyahları Payitaht Yolunda: 138 Bin Genç Ecdadın İzini Sürüyor!
Sektörün öncü markası Küçük Group Elevex Konya’da sahne alıyor
Konya Enerjide Türkiye Şampiyonu!
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!

