Açık

21°C
Konya

Konya'da feci kaza: Tekerlekli sandalyedeki kızını yolun karşısına geçirmek isterken TIR çarptı

KONYA’da bedensel engelli kızı Dilek Bilen’i tekerlekli sandalyesiyle yolun karşısına geçirmeye çalışan Şerife Bilen (67), TIR’ın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Konya'da  feci kaza: Tekerlekli sandalyedeki kızını yolun karşısına geçirmek isterken TIR çarptı
Kayıt Tarihi: 11.09.2025 18:04 - Son Güncelleme: 09.05.2026 05:19
YAZI
A

Kaza, saat 11.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Karaman Caddesi’nde meydana geldi.


Bedensel engelli kızı Dilek Bilen ile geri dönüşüm malzemesi toplayan Şerife Bilen, kızını tekerlekli sandalyesiyle yolun karşısına geçirmek istedi.


Bu sırada N.O. idaresindeki 34 CPZ 508 plakalı TIR, Bilen’e çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Şerife Bilen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Bilen’in cansız bedeni otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Kaza sonrası şoka giren bedensel engelli Dilek Bilen ise tedbir amaçlı ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.


TIR şoförü N.O., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler