Çok Bulutlu

16°C
Konya

Konya’da cami içindeki görüntüler yargıya taşındı!

Konya’daki Aziziye Camii’nde çekilen ve sosyal medyada tepki çeken görüntülerle ilgili iki kişi hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Konya’da cami içindeki görüntüler yargıya taşındı!
Kayıt Tarihi: 06.01.2026 12:31 - Son Güncelleme: 16.05.2026 22:11
YAZI
A

Konya’da bir camide kaydedilen ve sosyal medyada hızla yayılan görüntüler kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Merkez Karatay ilçesinde bulunan Aziziye Camii’nde çekildiği belirtilen videoda, bir genç kadının ibadet eden bir erkekle ilgili sergilediği uygunsuz davranışlar tepkilere neden oldu.


Görüntülerin kısa sürede birçok platformda paylaşılması üzerine vatandaşlar duruma sert tepki gösterirken, olay yargıya taşındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, videoda yer alan iki kişi hakkında resmî soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Yapılan ilk incelemelerde, söz konusu şahısların aslen Antalya’da ikamet ettikleri, Konya’ya ise yakın zamanda geldikleri bilgisine ulaşıldı. Soruşturmanın, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla sürdüğü öğrenildi

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler