Az Bulutlu

30°C
Konya

Konya'da apartman kavgası kanlı bitti!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir apartmanda yaşanan anlaşmazlık, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi başından yaralanırken, apartman yöneticisi yaşadığı panik nedeniyle sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.
Konya'da apartman kavgası kanlı bitti!
Kayıt Tarihi: 28.07.2026 08:40 - Son Güncelleme: 28.07.2026 15:16
YAZI
A

Edinilen bilgilere göre, olay Seydişehir ilçesindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, apartman sakini M. Süner ile apartman yöneticisi G.Y. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan sözlü tartışma, tarafların karşılıklı müdahalesiyle fiziki kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında başından yaralanan M. Süner için çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olayın ardından büyük panik yaşayan apartman yöneticisi G.Y. ise sinir krizi geçirerek fenalaştı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı M. Süner ile fenalaşan G.Y. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hastaneden edinilen bilgilere göre, her iki kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Polis ekipleri, apartmanda yaşanan kavganın çıkış nedenini netleştirmek amacıyla olayla ilgili inceleme başlattı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler