Parçalı Bulutlu

15°C
Konya

Konya ulaşımında bir sayfa kapandı: O tramvay durağı tarih oldu!

Konya'da tramvay yolculukları yapan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Selçuk Üniversitesi – Kampüs – Alaaddin hattında yer alan Kültürpark Tramvay Durağı, bugün itibarıyla yolcu kullanımına kapatıldı.
Konya ulaşımında bir sayfa kapandı: O tramvay durağı tarih oldu!
Kayıt Tarihi: 30.07.2025 16:06 - Son Güncelleme: 09.05.2026 06:42
YAZI
A

Konya’da tramvay yolcularını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. 30 Temmuz 2025 itibarıyla, Selçuk Üniversitesi – Kampüs – Alaaddin güzergâhındaki Kültürpark Tramvay İstasyonu, her iki yönde kalıcı olarak yolcu kullanımına kapatıldı.

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, bu değişikliğin amacı olarak, yolcuların seyahat sürelerinin kısaltılması ve ulaşım konforunun artırılması gösterildi. Yapılan duyuruda, bisiklet tramvayı kullanıcıları için ise Kültürpark İstasyonu yerine Belediye İstasyonu’nun hizmet vereceği ifade edildi.

Yeni düzenlemeyle birlikte, tramvay yolcularının güzergâhlarında herhangi bir aksaklık yaşamamaları için alternatif istasyonlar hakkında bilgilendirmeler yapılacağı bildirildi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler