Çok Bulutlu

12°C
Konya

Konya şokta! Masaj salonu diye gittiler, kabusu yaşadılar!

Konya’da masaj salonu adı altında faaliyet gösteren bir işletmede yürütülen karanlık faaliyetler, “Kardelen” operasyonuyla deşifre edildi. Emniyet ekiplerinin aylar süren takibi sonucu fuhuş, şantaj ve uyuşturucu bağlantılı geniş çaplı bir suç ağı çökertildi.
Konya şokta! Masaj salonu diye gittiler, kabusu yaşadılar!
Kayıt Tarihi: 18.06.2025 09:35 - Son Güncelleme: 28.04.2026 09:24
YAZI
A

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen “Kardelen” operasyonuyla, Selçuklu ilçesinde faaliyet gösteren bir masaj salonunda yürütülen yasa dışı faaliyetler gün yüzüne çıkarıldı.

Aylar süren teknik ve fiziki takibin ardından, masaj salonu adı altında işletilen mekânda kadınların, çocukların ve erkek çalışanların iradeleri dışında uyuşturucuya alıştırıldığı, gizli kameralarla kayıt altına alınan müşterilerin şantajla fuhşa ve çeşitli suçlara zorlandığı belirlendi.


Ekipler ayrıca, şüphelilerin husumetli oldukları kişilerin ev ve araçlarına silah yerleştirerek, bu kişileri haksız yere adli süreçlere sürüklediklerini de tespit etti.

Operasyon sonucunda 9 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si adli kontrol şartıyla, 2’si ise savcılıkça serbest bırakıldı. 5 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet yetkilileri, benzer suç yapılanmalarına yönelik operasyonların kararlılıkla süreceğini vurguladı.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler