Konya SMMMO Başkanı Halil Bıçakçı’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Başkan Halil Bıçakçı mesajında, 19 Mayıs’ın yalnızca bir tarih değil; milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğunu ifade ederek, gençlerin Türkiye’nin en büyük gücü ve geleceğin teminatı olduğunu vurguladı.
Başkan Bıçakçı, “19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milletimizin kaderini değiştiren bağımsızlık meşalesini yaktığı gündür. Bu anlamlı tarih; azmin, inancın ve millet iradesinin yeniden ayağa kalkışının sembolüdür. Cumhuriyetimizin en kıymetli emaneti olan gençlerimizin, ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacağına olan inancımız tamdır.” dedi.
Gençlerin çağın gerekliliklerine uygun şekilde yetişmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Halil Bıçakçı, “Bilimle, teknolojiyle, eğitimle ve milli değerlerle donatılmış bir gençlik; güçlü Türkiye’nin en sağlam temelidir. Gençlerimize sunulan her fırsat, ülkemizin yarınlarına yapılan en değerli yatırımdır. Bizlere düşen görev ise onların önünü açmak, hayallerini desteklemek ve daha aydınlık bir gelecek bırakmaktır.” ifadelerini kullandı.
Başkan Halil Bıçakçı mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor; sevgili gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yılını en içten duygularımla kutluyorum."
YORUM YAP
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım
Yer Konya... Okulda ölümde sorumlu yok!
Konya’da Dehşet: Anne ve Babasını Bıçaklayarak Katletti
Hastadan Fazla Ücret Alan Medova Hastanesi’ne Savcılıktan Şok Karar
2026 İİT Gençlik Başkenti Konya’da görkemli açılış: Başkan Altay'dan diplomasi vurgusu
Konyaspor, İlhan Palut'la çıkışını kupayla taçlandırmak istiyor
Yer Konya... Alkollü sürücüye 15 yıl hapis

