Konya için kritik uyarı: O adreslerde su kesintisi yaşanacak!

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KOSKİ), Konya’nın Sarayönü ilçesinde planlı su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde sürdürülen bakım çalışmaları kapsamında Ladik Mahallesi’nde içme suyu depolarında temizlik çalışması başlatıldı.
Depo Temizliği Nedeniyle Su Verilemeyecek
KOSKİ ekipleri, sağlıklı ve hijyenik su teminini sürdürebilmek amacıyla içme suyu depolarında kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor. Bu çalışmalar nedeniyle Ladik Mahallesi’nde sabah saatlerinde başlayan su kesintisinin akşam saat 18.00’e kadar devam etmesi bekleniyor.
Yetkililer, çalışmaların planlanan sürede tamamlanması için ekiplerin sahada yoğun şekilde görev yaptığını belirtti.

Vatandaşlara Önlem Çağrısı
KOSKİ Genel Müdürlüğü, kesinti süresince vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına gerekli önlemleri almaları gerektiğini vurguladı. Özellikle içme ve kullanma suyu ihtiyacı için tedbirli olunması istenirken, suyun yeniden verilmesinin ardından borularda kısa süreli bulanıklık yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.
YORUM YAP
Sektörün öncü markası Küçük Group Elevex Konya’da sahne alıyor
Konya Enerjide Türkiye Şampiyonu!
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!

