
Konya dahil 22 ilde FETÖ'ye KISKAÇ-38 operasyonları: 45 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"22 ilde FETÖ'ye yönelik son 1 haftadır Jandarma tarafından devam eden "KISKAÇ-38" operasyonlarında; 45 şüpheli yakalandı.
Şüphelilerden; 24'ü tutuklandı. 8'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğerlerinin işlemleri devam ediyor.
isinde faaliyet yürütmek, Ankesörlü telefonlarla örgüt içerisinde sorumlu şahıslar ile irtibatta bulunmak, FETÖ Terör örgütene finans sağlamak ve Sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yapmak suçlarından aranıyordu. Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca; Aksaray, Amasya, Antalya, Burdur, Bursa, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yozgat'ta FETÖ Terör Örgütüne yönelik "KISKAÇ-38" operasyonları düzenlendi.
Milletimizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bütünlüğüne, vatandaşlarımızın huzuruna ve refahına kastedenlere karşı mücadelemizi kararlılıkla devam ettiriyoruz. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum."
YORUM YAP


Konya’daki o adresi ilk olarak Amerikalı arkeolog dünyaya tanıtmış!

Bayramda Konya'da hava nasıl olacak? İşte detaylı tahmin!

Konyalıların çoğu şehirde bulunan o mekana gidiyor: Peki neden?

Konya’da bulunan o ilçenin daha önce büyükşehir olasılığıyla kurulduğunu biliyor muydunuz?

Konyalılar huzuru burada buluyor! Şehir merkezine çok yakın bir doğa harikası

Konya’da böyle bir yer olduğunu biliyor muydunuz? 1 saat kürek çekmeden ulaşılamıyor!

Konya'daki Altınapa Barajı, kuraklık tehdidi altında bulunuyor
