Konya Büyükşehirin Voleybol Turnuvasında 25 İlçede 2.460 Sporcu Heyecana Ortak Oluyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 4. İlçeler Arası Voleybol Turnuvası düzenleniyor.
Yoğun ilgi gören turnuvada bu yıl 25 ilçede 205 takım ve toplam 2 bin 460 sporcu mücadele ediyor.
Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay, centilmence karşılaşmaların yaşandığı organizasyonun hem sportif rekabeti hem de kardeşlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini söyledi. Başkan Altay, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Turnuvada farklı ilçelerden takımlar kıyasıya mücadele ederken, vatandaşlar da tribünlerden voleybol heyecanına ortak oluyor.
4 Mayıs 2026’da başlayan ilçe etaplarında şimdiye kadar 270’in üzerinde müsabaka oynanırken etapları başarıyla tamamlayarak kendi ilçelerinde şampiyon olan takımlar, 8 Haziran’da başlayacak Konya finallerinde ilçelerini temsil etme hakkı kazanacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi 4. İlçeler Arası Voleybol Turnuvası’nda derece elde eden takımlar ve sporcular ödüllendirilecek.
YORUM YAP
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”
Konya'da CHP'li belediyeye ayrımcılık cezası
Annesini 20, babasını 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli: Kriz anında yaptım
Yer Konya... Okulda ölümde sorumlu yok!
Konya’da Dehşet: Anne ve Babasını Bıçaklayarak Katletti

