Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde: CHP'yi pavyon masasına meze ettiler

Mutlak butlan kararı sonrasında, tekrardan Genel Başkanlığı görevine gelen Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulunuyor
Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;
Hep beraber mücadelemizi yapacağız. Sevgili kardeşlerim, yürekleri denizler kadar berrak yol arkadaşlarım, CHP'nin vefakâr kahramanları, aziz vatanın asıl sahibi asil evlatları sizlere sesleniyorum. Baba ocağına hoş geldiniz, şeref verdiniz.
"HİLELİ DEĞİL TEMİZ KURULTAY YAPACAĞIZ"
38. Kurultay'da bir bayrak değişimi oldu. Biz o gün başımızın üstüne dedik ve çekildik. Maalesef gördük ki durum öyle değil. O kurultay Türkiye siyasi tarihinde bir milattır. Bugün geldiğimiz noktada gördük ki bir siyasi partinin iç demokrasisi sakatlanırsa ülkenin de demokrasisi sakatlanır. Bir partinin yönetimi ahlaki meşruiyet sorunu yaşarsa o partinin Türkiye'de demokrasi vadetmesi imkansız hale gelir. Atamızın partisini kimler pavyon masalarına meze etmeye çalıştı? Emanetimizi kimler mahkeme koridorlarına düşürdü? Hileli değil temiz kurultay yapacağız.

12. KATTA İLK KARE
CHP Genel Merkezi'nin 12. katındaki odasına çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk kare geldi.

Belediyelerindeki yolsuzluk ve rüşvet sarmalı deşifre edilen Cumhuriyet Halk Partisi'nde şimdi de mutlak butlan gerilimi vardı. Mahkeme kararı ile Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi göreve geri dönerken Özgür Özel koltuğu kaptırmamak için hamle üstüne hamle yaptı!
Bugün ise gözler Ankara'da gerçekleşecek bayramlaşmadaydı! Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel, Ankara'da aynı gün ve aynı saate 2 farklı bayramlaşma töreni hazırladı! Partide çatlak iyice büyürken Genel Merkez, 2,5 yılın ardından Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlandı.

Kılıçdaroğlu'nun bugün saat 14.00'te ilk kez genel merkez binasına gelerek partililere hitap etmesi beklenirken CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise yine aynı saatte Ankara İl Başkanlığı'nda alternatif bir bayramlaşma programı hazırladı.
MERKEZ BİNASINA KILIÇDAROĞLU'NUN POSTERİ ASILDI
Genel Başkanlığa geri dönen Kemal Kılıçdaroğlu'nun partililer ve vatandaşlarla bayramlaşacağı program için genel merkez binası ve çevresine CHP flamaları asıldı. Parti binasının dış cephesine ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Şimdi arınma zamanı" yazılı posteri asıldı. Alana, sahne platformu, ekranlar ve ses sistemi hazırlandı.

"ÖZGÜR ÖZEL'İN FOTOĞRAFLARI DUVARLARDAN İNDİRİLDİ"
Sıcak gelişmeleri aktaran A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş "Genel Merkez Kemal Kılıçdaroğlu gelmeden önce ona özel olarak hazırlandı. Odalarda büyük değişiklikler yapıldı, fotoğraflar tek tek değiştirildi. Özgür Özel'in fotoğrafları duvarlardan indirildi, yerlerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafları yeniden asıldı" diyerek partideki değişimi anlattı.
"BİLMEDİĞİNİZ ÇOK ŞEY VAR" DEMİŞTİ… KILIÇDAROĞLU NE AÇIKLAYACAK?
A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nazım Hikmet'in 'Yürümek' adlı şiiri eşliğinde kürsüye çıkacağını açıkladı. Yeşiltaş "Genel Başkanlığa dönen Kılıçdaroğlu, burada oluşturulan özel platformda konuşmasını yapacak" bilgisini paylaştı. "Bilmediğiniz çok şey var. Halk buluşmamda hepsini anlatacağım, herkes gerçekleri öğrenecek" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı konuşma, şimdiden merak konusu oldu.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN "ALTERNATİF" BAYRAMLAŞMA!
Özel ise bugün aynı saatlerde, Ankara İl Başkanlığı'nın bulunduğu Güvenpark'ta Özgür Özel partililerle bir araya gelecek. Özgür Özel tüm partilileri sosyal medya üzerinden Güvenpark'a çağırdı. Karşılıklı bir gövde gösterisi yaşanacak
YORUM YAP
Sokak köpekleri 5 yaşındaki Hamza'yı parçaladı: "Hamzanın ölmesini mi bekliyordunuz?"
Hatay’da Kayıp Uğur Çalışkan İçin Ailenin Feryadı: “Uğur’la Birlikte Biz de Kaybolduk”
Konya'da bayram günü korkunç cinayet: Tartıştığı kişi tarafından tabancayla öldürüldü!
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”
Konya'da 100 öğrenci kutsal topraklara gitmeye hak kazandı! İşte isim listesi
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar

