Kadın tetikçi dehşeti yaşattı! İş adamına şok tehdit: Ödemezsen ölürsün

Küçükçekmece Kanarya mahallesinde ikamet eden iş admaı H.S.'nin telefonuna bir mesaj geldi. Mesajda 'babanın bize vergi borcu var. Ailenin en büyüğü sensin. Ödemezsen ölürsün' yazıyordu.

Bir süre sonra yine yurtdışına kayıtlı numaradan işyerine ait kurşunlama videosu gönderildi. İŞ adamının ihbarı üzerine olay yerine gidip çalışma başlatan ekipler kamera görüntülerini inceledi.

MİNİ ETEKLİ KADIN ÇIKTI
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince incelenen kamera görüntülerinde şüphelini bir araçla gelip olayı gerçekleştirdiği ardından olay yerinden kaçarak uzaklaştığı görüldü.

Görüntülerin devamında bir apartman boşluğuna giren şüpheli orada kıyafetlerini değiştirip mini etek giydi, ardından da çağırdığı korsan taksi ile olay yerinden uzaklaştı.

TETİKÇİ KADIN TUTUKLANDI
İncelenen kamera görüntülerinden elde edilen bilgiler doğrultusunda kimliği tespit edilen tetikçi Esra T. Küçükçekmece'de gözaltına alındı.
23 yaşında olduğu öğrenilen tetikçi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM YAP
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!
ARDIÇLI TOKİ’YE DE LİMA MÜJDESİ
Başkan Altay, Talha Bayrakçı Lima’nın İş Başlangıcını Yaparak, Bosna Hersek FERA’nın Temelini Attı
Trafik cezalarında gelinen nokta! Konya’da “Hayatında bir damla alkol almayan” sürücüye alkollü işlem! Mahkemeye başvurdu!

