Çok Bulutlu

22°C
Konya

İki farklı bedene sahip arkadaş aynı elbiseleri denedi: Her bedende güzelsiniz!

Kadınlar zaman zaman bedenlerini sorun edebiliyorlar. Yapılan araştırmalara göre özellikle büyük beden giyen kadınlar birçok kıyafetin kendilerine yakışmayacağını düşünerek giymiyorlar. TikTok paylaşımında bu soruna değinen iki arkadaş aynı kıyafetleri deneyerek iki farklı bedende nasıl göründüğünü paylaştı.
İki farklı bedene sahip arkadaş aynı elbiseleri denedi: Her bedende güzelsiniz!
Kayıt Tarihi: 20.08.2022 11:25 - Son Güncelleme: 25.04.2024 22:27
YAZI
A

Kadınlar yıllardır bedenleri hakkında ağır yorumlara maruz kalıyor. Bu yorumlar nedeniyle birçok kadın istediği kıyafeti özgürce giyemiyor. Ancak son zamanlarda kadınların bedenleriyle barışmaları adına çeşitli uygulamalar yapılıyor. Sosyal medyada oldukça popüler bir trend haline gelen aynı elbisenin farklı bedenlerini denemek kullanıcıların dikkatini çekiyor.


TikTok hesabından paylaşım yapan 38 ve 50 bedene sahip iki arkadaş giyilen kıyafetlerin her bedene yakışacağını göstererek sosyal medyada farkındalık yarattılar.




ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler