
Herkes isyan ediyordu! Erdoğan talimat verdi: ‘Meclis iradesinde düzenleme yapın’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MYK toplantısında “Vatandaşı mağdur edecek olan her türlü şeyin önüne geçin. Meclis iradesinde düzenleme yapın. Olağanüstü, kabul edilebilirliğin dışındaki uygulamaları engelleyin ve kalıcı çözüme kavuşturun” talimatı verdiği öğrenildi.
Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın aktardığına göre, Erdoğan, Meclis açılışında siyasi parti liderleriyle yaptığı toplantı konuşulmaya devam ederken, “Muhalefette gerilim siyaseti işliyor, biz proaktif siyaset yapacağız. Müzakere ve diyalog kanallarını açık tutacağız” dedi.
Erdoğan ayrıca, belediyelerin emlak vergisinde fahiş fiyat artışına gitmesi ile ilgili olarak da, “Vatandaşı mağdur edecek olan her türlü şeyin önüne geçin. Meclis iradesinde düzenleme yapın. Olağanüstü, kabul edilebilirliğin dışındaki uygulamaları engelleyin ve kalıcı çözüme kavuşturun. Bundan sonra böyle şeylerin olmaması için tedbir alın” ifadesini kullandı.
YORUM YAP


Karaman'da OSB'nin, şebeke hattından kaçak su kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusu

Konya'da on binler 'sessiz yürüyüş' ile Filistin'e destek oldu

Gökhöyük'te tarih öncesi çağlara ait yerleşimin izleri gün yüzüne çıkarılıyor

Konya'da 150 km hızla cinayet: İfadeler ortaya çıktı

UCLG Başkanı Altay: “Tarihi Bir Kongreye Ev Sahipliği Yaptık”

Tuz Gölü'nde yaşanan kuraklık biyolojik çeşitliliği de etkiliyor

Başkan Altay: “Banliyö Hattıyla Daha Hızlı, Güvenli ve Konforlu Bir Ulaşım İmkanına Kavuşacağız”
