Hatay’da Kayıp Uğur Çalışkan İçin Ailenin Feryadı: “Uğur’la Birlikte Biz de Kaybolduk”

Hatay’da kaybolmasının ardından günlerdir haber alınamayan Uğur Çalışkan’ın ailesi, yaşadıkları acıyı kamuoyuyla paylaştı. Şahin Yaldızlı'ya konuşan Anne Ayşe Çalışkan ile abla Seher Çalışkan, oğullarının ve kardeşlerinin bulunması için yetkililere ve vatandaşlara çağrıda bulundu.
Aile, Uğur’un kaybolmasının ardından geçen sürede iki bayramı büyük üzüntü içinde geçirdiklerini belirterek, Adana ve Hatay’da oğullarıyla ilgili bilgi sahibi olan herkesin güvenlik güçlerine başvurmasını istedi.

“Bayramlarımız Kara Geçti”
Kardeşi Uğur’u Adana’ya kendisinin gönderdiğini anlatan Seher Çalışkan, kaybolmadan önce Uğur’u son gören kişinin kendisi olduğunu söyledi. Uğur’un sağlıklı bir şekilde evden ayrıldığını ifade eden Çalışkan, yaşadıkları çaresizliği şu sözlerle dile getirdi:
“Bizim için bayram diye bir şey kalmadı. Kolu kanadı kırılmış, yarası merhem bekleyen kuş gibiyiz. Uğur’un Adana’ya gidip geri döneceğini düşünüyorduk. Hatay’a geçtiğini ise kaybolduktan sonra öğrendik.”
Seher Çalışkan ayrıca, “Erdal eniştesini yalnız bırakmayan Uğur’u, Erdal yalnız bıraktı” diyerek yaşadığı kırgınlığı da dile getirdi.

Anne Ayşe Çalışkan: “Ben de Kayboldum”
Kürtçe yaptığı açıklamada gözyaşlarına hakim olamayan anne Ayşe Çalışkan ise oğlunun akıbetini bilmediklerini belirterek, ailesinin büyük bir yıkım yaşadığını söyledi.
Oğlunun hasta olduğu yönündeki iddiaları reddeden anne Çalışkan, “Oğlum hasta değildi” diyerek şu ifadeleri kullandı:
“Oğlum nerede bilmiyorum. Onu birialıkoyduysa bıraksınlar. İki bayram geçti ama bizim evimize bayram gelmedi. Yüreğimiz yandı, ailece perişan olduk. Uğur kayboldu, ben de onunla birlikte kayboldum.”
Acılı anne, zaman zaman oğlunu bulabilmek için dağlarda aramaya çıkmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi.
YORUM YAP
Başsavcı Olma Hayali Yarım Kaldı: Berat Irmak Olayında Yeni İddialar
11 yaşındaki kızının müstehcen görüntülerini yayınlamıştı! TikTok'taki rezil paylaşıma tutuklama
Küçük Yasin’in Yokluğunda 10 Yıl: "Bizim İçin Bayramların Bir Tadı Yok"
Sokak köpekleri 5 yaşındaki Hamza'yı parçaladı: "Hamzanın ölmesini mi bekliyordunuz?"
Hatay’da Kayıp Uğur Çalışkan İçin Ailenin Feryadı: “Uğur’la Birlikte Biz de Kaybolduk”
Konya'da bayram günü korkunç cinayet: Tartıştığı kişi tarafından tabancayla öldürüldü!
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”

