Açık

5°C
Konya

Eskişehir’de yangın faciası: 10 orman işçisi şehit oldu

Eskişehir'de orman yangının söndürme çalışmalarında alevlerin arasında kalan 10 orman görevlisi şehit oldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "5 orman görevlisi ve 5 AKUT çalışanı arkadaşımızı kaybettik" dedi.
Eskişehir’de yangın faciası: 10 orman işçisi şehit oldu
Kayıt Tarihi: 23.07.2025 20:52 - Son Güncelleme: 02.05.2026 21:11
YAZI
A

Seyitgazi ilçesine bağlı Büyükyayla ve Fethiye mahallelerine yakın bir bölgede dün sabah saatlerinde çıkan yangının soğutma çalışmaları sırasında ekipler aniden parlayan alevlerin arasında kaldı.


Kurtarılan 12 yaralı, Eskişehir ve Afyonkarahisar'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaybolan görevlilerin bulunması amacıyla gerçekleştirilen arama-kurtarma çalışmaları sonucunda 10 orman görevlisinin şehit olduğu belirtildi.


Şehitlerin cenazelerinin Eskişehir'in Kırkma Mahallesi'ne getirileceği öğrenildi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler