Eşi ve 2 çocuğunu rehin alan şüpheli 3 saat sonra ikna edilip gözaltına alındı
MARDİN’in Kızıltepe ilçesinde Mustafa S. (25), eşi S.S. ve çocukları A.S. (4) ile A.S.’yi (2) rehin aldı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin 3 saatlik çalışmasıyla eylemini sonlandıran Mustafa S., gözaltına aldı.

Kayıt Tarihi: 03.07.2025 14:23 - Son Güncelleme: 28.04.2026 04:10
Olay, sabah saatlerinde Kızıltepe ilçesi Mezopotamya Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa S., yaşadıkları evde henüz bilinmeyen nedenle eşi S.S. ve çocukları A.S. ile A.S.’yi rehin aldı.

Mustafa S.’nin ailesine zarar vereceğini söylemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürü İlhan Özdemir de olay yerine geldi.

Özel harekat polislerinin de yönlendirildiği adreste Mustafa S., İlçe Emniyet Müdürü Özdemir ve psikolog eşliğinde 3 saatin sonunda ikna edildi. Teslim olan Mustafa S. gözaltına alındı. S.S. ile 2 çocuğu tedbir amacıyla Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Mustafa S.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor
YORUM YAP
Konya Enerjide Türkiye Şampiyonu!
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!
ARDIÇLI TOKİ’YE DE LİMA MÜJDESİ
Başkan Altay, Talha Bayrakçı Lima’nın İş Başlangıcını Yaparak, Bosna Hersek FERA’nın Temelini Attı

