Erdoğan'dan başıboş köpek sorunu açıklaması: Ne gerekiyorsa yapılacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İftar Programı'na katıldı. Başkan Erdoğan, programın ardından açıklamalarda bulundu.
Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınların Günü'nü şahsım ve eşim adına tebrik ediyorum. Gönül coğrafyamızın her bir köşesinde hayat ve haysiyet mücadelesi veren tüm kadınlara dayanışmamızı iletiyorum. Gazzeli yiğit kadınları ülkemdeki kadınlar adına saygıyla selamlıyor her birini tebrik ediyorum. Şehit annelerimizi ve şehit eşlerimize Allah'tan sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin kahraman annelerine ve eşlerine mahcup olmayacak ve terör belasını bu ülkenin başından def etmek için çalışmaya devam edeceğiz.
"TERÖRÜ BAŞIMIZDAN DEFEDECEĞİZ"
Terörün karanlık ve kanlı gölgesinin ülkemizin ve bölgemizin üzerinden çekildiği, kardeşliğin egemen olduğu huzurlu, güvenli günleri hep beraber göreceğiz. Terör belasını bu milletin başından tamamen defetmek için çalışmaya, uhdemizde bulunan tüm araçları bunun için kullanmaya devam edeceğiz.
Tüm kadın şehitlerimizi yad ediyorum. Başta annem olmak üzere tüm annelerimize rahmet niyaz ediyorum.
AK PARTİLİ ÜYEYE SKANDAL HAREKET
Muhalefetin, özellikle ana muhalefet partisinin İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili iddialarının hiçbir temeli bulunmuyor. Kadına yönelik şiddete karşı farkındalığı artırmaya herkesten evvel kendi kadrolarınızdan, kendi belediyelerinizden başlayın. 6284 sayılı kanun şiddetle mücadele konusunda ihtiyaç duyulan yaptırımı, cezayı barındırıyor. Bunun için biz sözleşme değil, kanun yaşatır diyoruz. Meclis üyesi hanım kardeşimize yönelik sergilenen küstahlık ve faşizm, 28 Şubat zihniyetinin CHP'de hala devam ettiğini bir kez daha göstermiştir.Ana muhalefet partisinin genel başkanı kadın düşmanı arıyorsa sağa sola sataşmasın, gitsin önce aynaya baksın, partisinin kötü siciliyle yüzleşsin. CHP kadın düşmanı bir partidir. CHP, kadınların fikirlerini, özgürce ifade etmesine tahammülü olmayan baskıcı, nobran, faşist bir siyasi teşekküldür.
BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNU
Büyüyen bu sorunun çözümü noktasında muhalif, iktidar fark etmeksizin tüm yerel yönetimlerin el birliği içinde çalışması gerekiyor. Böyle bir vahşetin 2025 Türkiye'sinde yaşanmasının hiçbir izahı olamaz. Muhalefetin ve çeteleşmiş kimi yapıların tüm engellemelerine rağmen başıboş köpek sorununu çözmek amacıyla ağustos ayında çıkardığımız yasanın uygulaması temin için de kararlı adımlar atıyoruz. Dünkü olayla ilgili Başsavcılığımız soruşturma başlatmış, müfettişlerimiz görevlendirişmiştir. Bu vakaların önüne geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız.
YORUM YAP
Sektörün öncü markası Küçük Group Elevex Konya’da sahne alıyor
Konya Enerjide Türkiye Şampiyonu!
Medova Hastanesi’nde Taciz Skandalı: Mağdur Sekretere "Ses Kaydı" Davası!
Yer Konya... Vicdanları sızlatan karar Yargıtay’dan döndü
Konya’da zamanın durduğu han: 1200’lerden kalan sır halen çözülmedi
Konya’da çoğu kişinin daha önce adını duymadığı baraj: Yapım amacı şaşırttı!
Konya’da Mavi Boğaz Kanyonu doğaseverleri ağırlıyor: Sörf yapmak isteyenlere burayı görmelisiniz!

