Açık

6°C
Konya

Enkaz altındaki vatandaşlar için yardım çağrısı

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında birçok vatandaş enkaz altındaki yakınları için yardım çağrısı yapıyor. İskenderun’da yıkılan bir binanın enkazı altında insanlar olduğu ve arama kurtarma çalışmasının henüz başlamadığı belirtildi. Bir vatandaş yakınları için yardım çağrısında bulundu.
Enkaz altındaki vatandaşlar için yardım çağrısı
Kayıt Tarihi: 06.02.2023 20:45 - Son Güncelleme: 15.04.2024 11:18
YAZI
A

Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Hatay’da da etkili oldu. 

Hatay’ın İskenderun ilçesinde de depremin etkisiyle yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

YAKINLARI İÇİN YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında birçok vatandaş enkaz altındaki yakınları için yardım çağrısı yapıyor. İskenderun’da yıkılan bir binanın enkazı altında insanlar olduğu ve arama kurtarma çalışmasının henüz başlamadığı belirtildi. 

Bir vatandaş İskenderun ilçesi Fener Caddesi üzerinde bulunan binanın depremin etkisiyle yıkıldığını ve yakınlarının enkaz altında kaldığını belirtti. Bina enkazında arama kurtarma çalışmasının henüz başlamadığını söyleyen vatandaş, sesini sosyal medyada duyurmaya çalıştı. Vatandaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:



“Yağmur yağıyor, hava kararıyor. Annem babam göçük altında ve tek bir yardım ekibi yok. Yüzlerce can yer altında. Duyan, okuyan tüm yardım ekiplerini yönlendirsin”



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler