Çok Bulutlu

15°C
Konya

En şık gelinlerin adresi: Kasr-ı Saadet

Konya’da en şık gelinlerin tercihi 2013 yılından beri Kasr-ı Saadet Gelinlik! Hayallerinizin gerçekleştiği en özel günde tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız Kasr-ı Saadet Gelinlik mağazasına mutlaka uğrayın.
En şık gelinlerin adresi: Kasr-ı Saadet
Kayıt Tarihi: 24.06.2022 10:20 - Son Güncelleme: 18.04.2024 07:18
YAZI
A

Konya’da en şık gelinlerin tercihi 2013 yılından beri Kasr-ı Saadet Gelinlik! Kasr-ı Saadet Konya’da yalnızca şıklığınızla değil güzelliğinizle de ilgileniyor. 2009 yılında güzellik merkezi olarak yola çıkan Kasr-ı Saadet 6 yıldır da gelinlik sektörün öncüsü olmayı sürdürüyor.


 Kasr-ı Saadet’te düğün öncesi cilt bakımları, karbon tedavi, lazer epilasyon gibi hizmetler sunarken, kusursuz güzelliğinizi tamamlayacak makyaj, saç veya türban tasarımınızı da yapıyor.

Sıra gelinliğe geldiğinde modanın en iyi takipçilerinden olarak size özel alternatifler sunuluyor. Kişiye özel dikim yapabiliyor, hazır modellerinizi temin edebildiğimiz gibi kiralama hizmeti de veriliyor. Nişan elbisenizden kına kostümü ve gelinliğinize kadar pek çok farklı katalogla hizmet veren Kasr-ı Saadet’te en değerli giysiniz olan zarafetinizi ortaya çıkaracak şıklığı yakalıyorsunuz.

Provalarla üzerinize tam oturmasını sağlayan gelinliğinizi düğün günü Selçuklu ’da bulunan mağazada giyiyorsunuz. Tüm hazırlıklar tamamlandığında damat bey sizi buradan aldığında gözlerindeki parıltıyı görecek ve mutluluğunuza da şahitlik edecek.


“TÜRKİYE’DE DIŞARIYA BAYİLİK VEREN TEK FİRMAYIZ”

Bir aile işletmesi olan Kasr-ı Saadet hakkında Ahmet Çuhadar ve Çiğdem Çuhadar Kobi Konya okurları için özel açıklamalar da bulundu.

Türkiye’de dışarıya bayilik veren tek firma olduklarını ifade eden Ahmet Çuhadar şunları söyledi:

“Eşim ve çocuklarımla birlikte gelinlik mağazamızı işletiyoruz. Ben normalde savunma sanayinde çalışıyorum. İşimden arta kalan zamanlarda eşim ve çocuklarıma destek oluyorum. Biz yaklaşık 13 yıldır bu sektördeyiz. Önce güzellik salonu ve kuaför olarak başladık. Son 6 yıldır da gelinlik mağazası işine girdik. Eşim türban tasarımı ve topuz üzerine Türkiye ve dünyada eğitimler veriyor. Biz Türkiye’de ilk defa dışarıya bayilik veren firmayız.


“GELİNLERİMİZ BİZE UĞRAMADAN KARAR VERMESİNLER”

“Bizi diğer gelinlikçilerden ayıran en temel özelliğimiz, bünyemizde kuaförümüzün olması” diyen Çuhadar, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Buraya gelen gelinlere her türlü hizmeti veriyoruz. Burası bir nevi gelin hazırlama merkezi. Mağazamızda gece düğünleri için abiye olarak hizmet veriyoruz. Bunun yanında nişanlık, kınalık, kaftan ve gelinlik gibi her türlü ürün var. Kuaför bölümümüzde de türban tasarım, topuz, makyaj gibi hizmetleri sunuyoruz. Bizim İzmir’de anlaşmalı olduğumuz 3 tane dikim evimiz var. Tasarımları Çiğdem Hanım birebir kendisi hazırlıyor. Dikim evlerimizin de hazırladığı koleksiyonları inceliyor ve bize uyanları kendi markamızın ismiyle diktiriyoruz. Biz burada bütün müşterilerimize hitap edebiliyoruz. Mağazamızı dışardan görüp gelen misafirlerimiz, ‘ dışardan çok güzel ve pahalı bir mağaza sanıyoruz’ diyorlar. Ama biz pahalı bir mağaza değiliz. Gelinliklerimiz 2 bin 500 liradan 20 bin liraya kadar çıkıyor. Biz Türkiye’ye açılmış bir firmayız ve bu konuda kendimizi Konya’da da tek görüyoruz. Bu yüzden gelinlerimiz bize uğramadan karar vermesinler.”


TASARIMLARIYLA 50’NİN ÜZERİNDE ÖDÜL ALDI

Türkiye ve yurtdışında yaptığı tasarımlarla 50’nin üzerinde ödül aldığını söyleyen Çiğdem Çuhadar, ise şunları söyledi:

“Benim asıl mesleğim kuaförlük. Ve ilk olarak güzellik merkeziyle başladık, daha sonra müşterilerimizin talebi doğrultusunda gelinlik mağazamızı da açtık. Buraya gelen gelinlerimiz başka yere uğramadan buradan hazırlayıp gönderiyoruz. Ben Türkiye geneli ve yurtdışında türban tasarımı üzerine eğitimler veriyorum. Yapmış olduğum tasarımlarla 50’ye yakın ödül aldım. Oda başkanları ve kozmetik firmalarının gerçekleştirdiği organizasyonlardan ödüllerle döndüm. Tunus’ belediye başkanından ödül aldım. Bunun yanında gelin-damat dergisinden ödül aldım. Çırağan sarayında yapılan defilede bu ödülü Türkiye genelinde hizmet veren 51 modacı arasından aldım. Ayrıca ben Türkiye’den yurt dışına giden ilk türban tasarım eğitmeniyim”


“Buraya gelen bütün müşterilerimiz beni bir abla gibi görüyor” Çiğdem Çuhadar, “Beni en özel günlerinin kurtarıcısı olarak görüyorlar. Ben de sürekli çözüm odaklı çalışıyor ve onların buradan en güzel şekilde ayrılmasını sağlıyorum. Bunun yanında Nene Hatun Parkı’nın içerisinde 3 katlı bir gelinlik mağazamız daha var” ifadelerini kullandı. 

KOBİ KONYA DERGİSİ-KONYA'NIN NABZI ÖZEL İÇERİK

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler