Dağ yürüyüşünde kalp krizinden öldü
Konya’nın Derbent ilçesinde bir grup arkadaşıyla dağlık alanda yürüyüşe çıkan Erol Sağdıç (45) kalp krizi geçirip, hayatını kaybetti. Sağdıç’ın cansız bedeni AFAD ve UMKE ekipleri tarafından dağdan güçlükle indirildi.

Kayıt Tarihi: 15.12.2025 18:40 - Son Güncelleme: 28.07.2026 11:09
Erol Sağdıç ve bir grup arkadaşı dağlık bölgede yürüyüşe çıktı. Ancak Sağdıç bir süre sonra fenalaşıp, yere yığıldı. Bunun üzerine arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, adresini tam bilmedikleri dağlık bir bölgede arkadaşlarının kalp krizi geçirdiği yönünde ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri arazi şartları nedeniyle bölgeye ulaşamayınca AFAD ve UMKE ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu kısa süre sonra gruba ulaşıldı. Ancak kontrollerde Erol Sağdıç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Sağdıç'ın cansız bedeni arazi aracıyla bölgeden indirildi.

Tolga Yanık Sabah
YORUM YAP
Konya'da Ulaşım Rahatlıyor! Şehir Hastanesi Yolu Yenilendi
Başkan Altay Hasat Sevincine Ortak Oldu
Asgari ücrette ezber bozacak model! Bölgesel sistem değerlendiriliyor
Haluk Levent yardım paralarıyla şarap fabrikasına ortak oldu! MASAK raporu gerçeği ortaya çıkardı
Konya Büyükşehir İtfaiyesi, JOIFF Akreditasyonu Alan Dünyanın İlk Yerel Yönetim İtfaiye Teşkilatı Oldu
Konya’da üvey oğlu tarafından kızıyla beraber vahşice katledilmişti! Dursuniye ve Esmanur Öztürk gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Konya'da adliyeden zimmetine 6,5 milyon TL geçirmişti: O katibin savunması pes dedirtti! 'Paraya ihtiyacım yoktu...'


M*****a Yeşil
15.12.2025 19:00