
Bozkırlı Şehitlerin Hatırası Parklarla Ölümsüzleşti

Başkan Karabulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehitlerimiz, bu vatanın kahraman evlatlarıdır. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün bizler bu topraklarda huzur içinde yaşıyoruz. Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak, onların isimlerini gelecek nesillere aktarmak bizim en önemli görevlerimizden biridir" dedi.
Kararın alınmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Karabulut, "Bu anlamlı kararın alınmasında destek veren tüm belediye meclis üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin isimleri, bu parklarda sonsuza kadar yaşayacak" ifadelerini kullandı.
Parklara şehit isimlerinin verilmesi, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, bu kararın şehitlerimize verilen değerin bir göstergesi olduğunu ve onların hatıralarının yaşatılmasının önemini vurguladı.
Park İsimleri
Şehit Hasan Hüseyin Canbaz Parkı
Şehit Alattin Sürücü Parkı
Şehit Erol Tümtürk Parkı
Şehit Durmuş Ali Teke Parkı
Şehit Süleyman Altun Parkı
Şehit İlyas Uyar Parkı
Şehit Yaşar Ak Parkı
Şehit Hüseyin Çelik Parkı
YORUM YAP


Konya’daki o adresi ilk olarak Amerikalı arkeolog dünyaya tanıtmış!

Bayramda Konya'da hava nasıl olacak? İşte detaylı tahmin!

Konyalıların çoğu şehirde bulunan o mekana gidiyor: Peki neden?

Konya’da bulunan o ilçenin daha önce büyükşehir olasılığıyla kurulduğunu biliyor muydunuz?

Konyalılar huzuru burada buluyor! Şehir merkezine çok yakın bir doğa harikası

Konya’da böyle bir yer olduğunu biliyor muydunuz? 1 saat kürek çekmeden ulaşılamıyor!

Konya'daki Altınapa Barajı, kuraklık tehdidi altında bulunuyor
