Çok Bulutlu

14°C
Konya

Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasında yeni dönem

Trafik sigortasında yeni bir dönem başladı ve hasar maliyet endeksi uygulamasıyla birlikte fiyatlandırma şekli değişti. Artık SEDDK, her ay asgari ücret artışına, araç fiyatlarındaki değişime ve hasar onarım/yedek parça fiyatlarındaki değişime göre bir endeks oluşturacak. Bu endekse göre trafik sigortası prim artışları belirlenecek ve sigorta şirketleri bu orana göre primlerini artıracaklar.
Araç sahipleri dikkat! Trafik sigortasında yeni dönem
Kayıt Tarihi: 22.04.2024 10:44 - Son Güncelleme: 04.05.2024 00:35
YAZI
A

Trafik sigortası alanında yeni bir dönem başlıyor. Artık primler, her ay maliyet endeksine göre belirlenecek ve bu endekse dayalı olarak mayıs ayından itibaren sigortalılara yansıtılacak.

Bu endekse göre trafik sigortası prim artışları belirlenecek ve sigorta şirketleri bu orana göre primlerini artıracaklar. Sigorta şirketleri, yeni maliyet endeksine göre trafik sigortasının primlerini yüzde 3 oranında artırabilecekler.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler