Açık

22°C
Konya

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İndirim ve zam peş peşe geldi! Benzin, motorin, LPG...

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Benzin, motorin, LPG fiyatları değişti. Akaryakıtta indirim ve zam haberleri peş peşe geldi. Brent petrol piyasalarındaki hareketlilik motorin, benzin ve LPG fiyatlarına zam ve indirim haberlerini beraberinde getiriyor. Brent petrol fiyatının 100 doların altına düşmesiyle birlikte akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin fiyatlarına 1,5 liranın üzerinde indirim uygulanırken LPG fiyatlarına ise zam geldi. İşte, 16 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları ile motorin, benzin ve LPG fiyatları...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! İndirim ve zam peş peşe geldi! Benzin, motorin, LPG...
Kayıt Tarihi: 16.07.2022 08:59 - Son Güncelleme: 17.04.2024 15:56
YAZI
A

Motorin, benzin fiyatları ve LPG fiyatları son dakika gelişmeleri milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor. 8 Temmuz Cuma günü itibariyle motorin fiyatlarına 2 lira 10 kuruş indirim yapılmıştı. Uluslararası piyasada brent petrol fiyatı 99 dolara kadar gerilerken akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluştu. Benzin fiyatlarına beklenilen indirim gelirken LPG fiyatlarına ise zam geldi. İşte, motorin, benzin fiyatları ve LPG fiyatları ile 16 Temmuz Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları...

 PETROLDE DÜŞÜŞ YÜZDE 5'İ AŞTI!

Petrol fiyatları, küresel resesyon beklentilerinin güçlenmesiyle talebin azalacağına yönelik endişelerle düşeş geçti. Ham petrol fiyatı 11 Mayıs gününden itibaren ilk kez 100 doların altına düştü.

Dünya genelinde görülen yükselen enflasyon ve resesyon endişeleri küresel piyasalarda fiyatlanmaya başladı. ABD'nin 10 yıllık tahvil faizi yüzde 2,80 seviyelerine gerilerken ons altın ve borsalarda yüzde 3'e varan düşüşler var. Dolar endeksi ise 106 puanı aşarak 20 yılın zirvesine çıktı. Enerji belirsizliği yaşayan Avrupa'da, Norveç'te gaz endüstri çalışanlarının grevinin de etkisiyle Euro/dolar çaprazı 1,02'li seviyelere indi. Resesyon endişelerin enerjiye olan talebi düşüreceği beklentisiyle petrolde günlük düşüş yüzde 5'i aştı.


MOTORİN FİYATLARINA ÖNCE İNDİRİM SONRA ZAM!

Motorin (mazot) grubuna 8 Temmuz Cuma günü geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruş indirim geldi. Bu indirim ile beraber motorin litre fiyatı 25 lira'nın altına geriledi.

9 Temmuz Cumartesi günü itibariyle motorin fiyatına 81 kuruş zam yapıldı. Akaryakıt zammının ardından motorin fiyatları yeniden 25 liranın üzerine çıktı.

BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM!

Brent petrol fiyatının 99 dolara kadar gerilemesiyle birlikte benzin fiyatlarına 1 lira 55 kuruşluk indirim uygulandı. 14 Temmuz günü itibariyle uygulanan son akaryakıt indirimiyle birlikte benzin fiyatları 23 lira seviyelerine geriledi.

LPG FİYATLARINA ZAM!

Piyasalardaki düşüşle beraber benzine indirim gelirken LPG fiyatlarına ise zam geldi. 14 Temuz'dan itibaren geçerli olmak üzere LPG fiyatlarına 30 kuruş zam yapıldı.


İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 16 TEMMUZ 2022

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 23,66

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 25,40 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,79 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 23,65 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 25,43 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11,03 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı 23,76 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 25,49 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı 11.05 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı 23,78 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 25,50 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı 10,73 TL


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler