Açık

14°C
Konya

1922 Konyaspor'da yeni yönetim belli oldu

1922 Konyaspor'un yapılması planlanan ama yeterli katılım sağlanmadığı için ertelenen genel kurulu Konya Büyükşehir Stadyumunda gerçekleştirildi.
1922 Konyaspor'da yeni yönetim belli oldu
Kayıt Tarihi: 19.01.2023 06:56 - Son Güncelleme: 15.04.2024 21:17
YAZI
A

1922 Konyaspor'un yapılması planlanan ama yeterli katılım sağlanmadığı için ertelenen genel kurulu Konya Büyükşehir Stadyumunda gerçekleştirildi. Genel kurulda başkanlığa tek aday ve tek listeyle giren mevcut başkan Muhammet Zahir Renklibay, delegelerin oyunu alarak seçimi kazandı. 1922 Konyaspor'da yapılan açıklamada, "Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen 1922 Konyaspor Kulübümüzün genel kuruluna yönetim kurulu üyeleri ve delegelerimiz katıldı. Genel Kurula Muhammet Zahir Renklibay başkanlığındaki tek listeyle gidildi ve delegelerin oy çokluğuyla yeni yönetimimiz belirlendi. Buna göre yönetim kurulumuz şu isimlerden oluştu; Muhammet Zahir Renklibay, Abdullah Aslan, Doğan Cömert, Serhat Çelik, Hüseyin Küçüker, Ali Saraç, Osman Avcıoğlu, Yavuz Altıntaş, Serhan Oğuz" ifadelerine yer verildi. 


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler