11 dosyadan aranan şahıs Konya’da yakalandı

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuk Üniversitesi Hastanesi yakınlarında izine rastladığı şahısa operasyon düzenledi. Şahıs kaçmaya bile fırsat bulamadan kıskıvrak yakalandı.
11 AYRI DOSYADAN 18 SUÇ KAYDI!
Gözaltına alınan S.T. (48) isimli şahsın; Konya, Ankara, Kastamonu, Diyarbakır, Samsun, Aydın, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ illerinde karıştığı olaylar nedeniyle arandığı belirlendi. Şahsın; Bilişim Sistemleri Suretiyle Dolandırıcılık, Kamu Görevlisi veya Banka Çalışanı Olarak Tanıtması Suretiyle Dolandırıcılık, Kasten Yaralama suçları başta olmak üzere toplam 11 ayrı dosyadan aranma kaydının ve 18 adet suç kaydının bulunduğu tespit edildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ¨Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için suç odaklarına karşı yürüttüğümüz operasyonel faaliyetlerimiz kararlılıkla devam edecektir.¨ denildi.
YORUM YAP
Hatay’da Kayıp Uğur Çalışkan İçin Ailenin Feryadı: “Uğur’la Birlikte Biz de Kaybolduk”
Konya'da bayram günü korkunç cinayet: Tartıştığı kişi tarafından tabancayla öldürüldü!
12 yaşındaki Eyüp Can’ın ölümü yürek burktu: “Trafikten korudum ama canilerden koruyamadım”
Konya'da 100 öğrenci kutsal topraklara gitmeye hak kazandı! İşte isim listesi
Konya'da Kurban Bayramı için tedbirler alındı
CHP'deki savaş Konya'ya da sıçradı! Milletvekili ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını kaldırdılar
Başkan Altay: “1 Milyon 800 Bin Çiçeği Toprakla Buluşturuyor, Konya’mızın Görsel Zenginliğini Artırıyoruz”

