Çok Bulutlu

29°C
Konya

Konyaspor ve Fenerbahçe arasındaki 46. randevu yarın

Konyaspor ile Fenerbahçe 46. randevudaKonyaspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta maçında 6 Mayıs Pazartesi günü sahasında konuk edeceği Fenerbahçe ile ligde 46. kez karşı karşıya gelecek
Konyaspor ve Fenerbahçe arasındaki 46. randevu yarın
Kayıt Tarihi: 05.05.2024 09:02 - Son Güncelleme: 18.05.2024 17:16
YAZI
A

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta maçında 6 Mayıs Pazartesi günü sahasında konuk edeceği Fenerbahçe ile ligde 46. kez karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

İKİ TAKIMIN SON DURUMU

Müsabaka öncesi Konyaspor, 34 maçta 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 mağlubiyetle topladığı 36 puanla 16’ncı basamakta oturuyor. Fenerbahçe ise 34 maçta 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu elde ettiği 89 puanla ikincilik koltuğunda yer alıyor.


46. RANDEVU

Konyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 45 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 34 defa sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 8 kez kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe, rakip filelere 119 gol atarken, Konyaspor 49 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Konyaspor 7-1 kaybetmişti.

İÇ SAHA KARNESİ

Konyaspor, ligde bu sezon evinde 16 maça çıktı. Yeşil-beyazlılar, 5 müsabakada galibiyet alırken, 4 beraberlik ve 7 de yenilgi yaşadı. Anadolu Kartalı, iç sahada 16 maçta 19 defa ağları sarsarken, kalesinde ise 20 gol gördü.

CEZALILAR GERİ DÖNÜYOR

Konyaspor’da sarı kart cezasını tamamlayan Uğurcan Yazğılı ile Hadebe’nin cezaları bitti. Bu iki futbolcu, teknik direktör Ali Çamdalı’nın şans vermesi durumunda Pazartesi günkü zorlu maçta görev alması bekleniyor.

KONYASPOR’DA 4 EKSİK

Konyaspor’da 2 oyuncu, zorlu Fenerbahçe kaçında cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Sivasspor maçında gördükleri sarı kart nedeniyle Valon Ethemi ile Sambou görev alamayacak. Yine Sivasspor maçı öncesi sakatlığından dolmayı kadroya dahil edilmeyen Moreno’nin durumu ise maç günü belli olacağı öğrenildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler