Açık

19°C
Konya

Dilan Polat'ın hocası fenomen Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı! Tam 120 şubesi var...

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konuldu. Web sitesinde yer alan bilgilere göre Neslim Güngen’in Türkiye genelinde 120 şubesi bulunuyor.
Dilan Polat'ın hocası fenomen Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı! Tam 120 şubesi var...
Kayıt Tarihi: 05.12.2023 18:59 - Son Güncelleme: 18.05.2024 14:22
YAZI
A

Habertürk Muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturma kapsamında Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konuldu.



Neslim Güngen ve İnanç Güngen'in para saçtığı videolar gündem olmuştu.


ŞUBE SAYISI 120

Neslim Güngen Güzellik Ve Kozmetik Hizmetleri AŞ 2017 yılında kuruldu. 2017’de kurulan şirket 100 bin TL sermayeli. Web sitesinde yer alan bilgilere göre Neslim Güngen’in Türkiye genelinde 120 şubesi bulunuyor.

"HELALİNDEN KAZANIYORUZ" DEMİŞTİ...

Güngen, geçtiğimiz günlerde hakkındaki iddialar sonrasında açıklama yapmıştı.

Vergi kaçırdığı ve kara para akladığı iddia edilen Güngen, şu ifadeleri kullandı;

Allah'ıma şükürler olsun, bu zamana kadar ne ben ne de eşim elimizi hiç kirletmedik. Helalinden kazanıyoruz. Kredimizi çekiyoruz, borçlarımızı ödüyoruz. Birisi bir yanlış yaptı diye herkes aynı yanlışı yapacakmış algısı yaratmayın.

"Bugüne kadar çok şükür kara para aklamadım. Nasıl aklanır onu da bilmem"

Benim içimden geçsinler, benim bir yanlışım yok. Allah'ımıza şükürler olsun ki. Bugüne kadar çok şükür kara para aklamadım. Nasıl aklanır onu da bilmem.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler